Firestarter

Over Firestarter

Firestarter is een crowdfunding platform dat samen met jou werkt aan een betere wereld. Wij willen een platform bieden, specifiek voor sociale campagnes gericht op een betere wereld. Met Firestarter gaan wij een crowdfunding platform bieden waar de behoeften van zulke projecten voorop staan. Een platform dat proactief alles doet om die projecten verder vooruit te helpen. Met dit platform willen we het gemakkelijker maken om geld vrij te maken voor hulpvaardige, sociale, of gemeenschappelijk ingestelde projecten. Zo helpen we jou om te bouwen aan een betere wereld.

Firestarter wordt een simpel, stabiel platform. De behoeften van de organisatoren en hun projecten staan hier centraal. Dat betekent dat je hier geen standaard commerciƫle campagnes zult zien. Daarnaast helpen we de project vooruit doordat we gebruiksgemak en begeleiding bieden, en door als platform aan te sluiten op een publiek van weldoeners.

Het idee voor Firestarter komt voort uit de inspirerende groei die we de laatste jaren zien van sociale initiatieven en ondernemingen, en de nieuwe mogelijkheden die we daarvoor zien. Elke dag worden er meer mensen bewust van de kansen die zij zelf hebben om bij te dragen aan een betere wereld. Wij willen een platform bieden om dit mogelijk te maken.

Firestarter is een online platform dat je kunt gebruiken, maar het is ook een gedreven project met een missie die wij proactief nastreven. Zo richten wij ons ook op de begeleiding van campagnes voor wie dat nodig heeft en op langdurige betrekking van bezoekers.

Doe Mee

lees hier hoe je kunt helpen!